Lunch

BUSINESS LUNCH

  • 2-GANGEN LUNCHMENU | dagelijks wisselend €29,50

KOUDE LUNCHGERECHTEN

  • STEAK TARTAAR | hoeve-ei | rundermerg | ajuin €15
  • CAESAR SALAD | boerderij kip | ansjovis | hoeve-ei | Parmezaan €15
  • FREEKEH | hennepzaad | geiten hangop | courgette €14
  • SALADE RICHE | langoustine | coquille | pata negra | gebakken eendenlever €27
  • OESTERS ‘DAVID HERVE’ | citroen | sjalot | rode wijnazijn €4 p.st.

WARME LUNCHGERECHTEN

  • SOEP UIT EIGEN TUIN €9
  • BAVETTE | RUND | NL | geroosterde groenten | uien mousseline €26
  • RAVIOLI | pompoen | ameretti | Parmezaanse kaas € 19
  • BOUILLABAISSE | fruits de mer | bleekselderij | croutons €15
  • (Ook als hoofdgerecht te bestellen €23)

BROOD

  • DEN BURG(H)ER | Black Angus | brioche | bacon | rode ui | cheddar | pimentón €16
  • GEROOKTE BAWYKOV ZALM | bagel | hoeve-ei | avocado | crème fraîche €16
  • RUNDVLEESKROKET | Bourgondier | meergranen brood | Dijon mosterd €9
  • BOERENOMELET | belegen “van Wees”| meergranen brood €12
  • HOEVE-EI | gepocheerd | brioche | pata negra | spinazie | Hollandaise €15

APERITIEF & BITES

  • oesters | Hollands | sjalot | rode wijnazijn per stuk €4, per 1/2 dozijn €21
  • Hollandse plank | worst | piccalilly €9
  • kaasstengels | sweet chili | 8 stuks €9
  • bitterballen | rund | mosterd | 8 stuks €8
  • oude kaas | van Wees | piccalilly | "Leffe" kaas bitterbal €9
  • Chef's plateau | bittergarnituur | dip | 16 stuks €15
  • pata negra | tomaten marmelade | crostini € 10
  • gerookte zalm | brioche | creme fraiche €9
  • notenmix €6
  • kip | teriyaki | bosui €10

Diner

TASTING DEN BURGH

5-GANGEN | Een greep uit de menukaart in combinatie met dagelijks wisselende gerechtjes geïnspireerd op het dagverse aanbod van onze leveranciers | negenenveertig euro p.p.

Uitsluitend per tafel te bestellen.

GEZELSCHAP VANAF 10 PERSONEN

Wanneer u met een gezelschap komt dat groter is dan 9 personen dan serveren wij een keuzemenu. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit en het tempo waarborgen. Op de dag zelf kunt u een keuze maken uit twee gerechten.

3 of 4 gangen keuzemenu | €39,50 | €42,50

VOORGERECHTEN

  • OESTERS ‘DAVID HERVE’ | citroen | sjalot | rode wijnazijn €4 p.st.
  • BUIKSPEK | hoisin | atjar | pinda’s €16
  • STEAK TARTAAR | hoeve-ei | rundermerg | ajuin €15
  • TONIJN | kimchi | watermeloen | zilte groenten €17
  • TARTAAR VAN ZEEBAARS | pimenton | langoustine | pulpo €16
  • FREEKEH | hennepzaad | geiten hangop | courgette €14
  • POMPOEN SOEP | kokos | kip | rode curry €9
  • BOUILLABAISSE | fruits de mer | bleekselderij | croutons €15
  • (ook als hoofdgerecht te bestellen 23 )

HOOFDGERECHTEN

  • CATCH of the day €26
  • ZEEBAARS | pompoen | sherry | zwarte rijst €25
  • BAVETTE | RUND | NL | geroosterde groenten | uien mousseline rund €26
  • BOERDERIJ KIP ‘Challans IGP Label Rouge’ | Frieslander aardappel | knolselderij | bospaddestoelen €25
  • RAVIOLI | pompoen | ameretti | Parmezaanse kaas €19
  • TONGSCHAR & PALING | ‘Dirk Eveleens’ gerookte paling | beurre blanc | aardappel € 35
  • RIB EYE & JACKET POTATO | NL 300 gram | dry aged | groente uit eigen tuin | knoflook €35

Bij ieder gerecht serveren wij een passende wijn, per glas te bestellen.
Wij adviseren u graag!

DESSERTS

    KAAS €15
  • GEIT | Tome de Provence | Frankrijk
  • WITSCHIMMEL | Brie de Meaux AOP | Frankrijk
  • ROODFLORA | Munster fermier AOP | Frankrijk
  • HARDE KAAS | Nagelkaas ‘van Wees’ | Nederland
  • BLAUWADER | Bleu de Gex | Frankrijk
  • DESSERTS
  • PURE CHOCOLADE ‘Valrhona kalapaia 70%’ | hazelnoot | pompoen | Armagnac V.S.O.P €10
  • MILLEFEUILLE | appel | calvados | venkelzaad €10
  • TIRAMISU | bramen | amandel | koffie €10
  • Koffie of thee met friandises €7

KINDERGERECHTEN

  • Mini hamburger | frietjes €11,50
  • Visje van de dag | jonge groentjes €11,50