Lunch

BUSINESS LUNCH

  • 2-GANGEN LUNCHMENU | dagelijks wisselend €29,50

LUNCH KOUDE GERECHTEN

  • STEAK TARTAAR | hoeve-ei | rundermerg | ajuin €15
  • CAESAR SALAD | polder hoender | ansjovis | hoeve-ei | Parmezaan €15
  • TONIJN | kimchi | watermeloen | zilte groenten €17
  • CAPRESE | flatbread | tomaten | mozzarella €14
  • GEROOKTE BAWYKOV ZALM | bagel | hoeve-ei | mierikswortel | crème fraîche €16

FRUITS DE MER

  • OESTERS ‘DAVID HERVE’ | citroen | sjalot | rode wijnazijn €4 p.s.
  • SALADE RICHE | langoustine | coquille | Serrano | gebakken eendenlever €27
  • BOUILLABAISSE | fruits de mer | bleekselderij | croutons €15
  • (Ook als hoofdgerecht te bestellen €23)
  • 1/1 CANNER KREEFT | thermidor | crispy potato | caesar €24

LUNCH WARME GERECHTEN

  • SOEP VAN DE DAG €9
  • DEN BURG(H)ER | Black Angus | brioche | bacon | rode ui | cheddar | pimentón €16
  • PICANHA | Australie | jonge groenten | zwarte knoflook €26
  • RUNDVLEESKROKET | Bourgondier | meergranen brood | Dijon mosterd €9
  • OMELETTE | KRUIDEN KAAS “VAN WEES”| meergranen brood €12
  • RISOTTO | king boleet | hoeve-ei | Parmezaanse kaas €19

APERITIEF & BITES

  • oesters | Hollands | sjalot | rode wijnazijn per stuk €4, per 1/2 dozijn €21
  • Hollandse plank | worst | piccalilly €9
  • kaasstengels | sweet chili | 8 stuks €9
  • bitterballen | rund | mosterd | 8 stuks €8
  • ganzenlever | gebakken | brioche | pickles €11
  • oude kaas | van Wees | Amsterdams zuur €7
  • Chef's plateau | bittergarnituur | dip | 16 stuks €15
  • flatbread | serrano | pimentón € 8
  • flatbread | Bawykov zalm | creme fraiche €9
  • notenmix | cajun | gerookt €6
  • kip | teriyaki | sesam €9

Diner

TASTING DEN BURGH

5-GANGEN | Een greep uit de menukaart in combinatie met dagelijks wisselende gerechtjes geïnspireerd op het dagverse aanbod van onze leveranciers | negenenveertig euro p.p.

Uitsluitend per tafel te bestellen.

GEZELSCHAP VANAF 10 PERSONEN

Wanneer u met een gezelschap komt dat groter is dan 9 personen dan serveren wij een keuzemenu. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit en het tempo waarborgen. Op de dag zelf kunt u een keuze maken uit twee gerechten.

3 of 4 gangen keuzemenu | €39,50 | €42,50

VOORGERECHTEN

  • BUIKSPEK | gamba | zoete aardappel | komkommer €16
  • STEAK TARTAAR | hoeve-ei | rundermerg | ajuin €15
  • TONIJN | kimchi | watermeloen | zilte groenten €17
  • ZEEBAARS | ceviche | amarillo| bloedsinaasappel €15
  • CAPRESE | flatbread | tomaten | mozzarella €14
  • GAZPACHO | serrano | aioli | focaccia €9

FRUITS DE MER

  • OESTERS ‘DAVID HERVE’ | citroen | sjalot | rode wijnazijn €4 p.s.
  • BOUILLABAISSE | Fruits de mer | bleekselderij | croutons €15
  • (Ook als hoofdgerecht te bestellen €23)
  • 1/1 CANNER KREEFT | thermidor | crispy potato | caesar €24

HOOFDGERECHTEN

  • CATCH of the day €26
  • DORADE | citrus risotto | clams | pernod €25
  • PICANHA | Australie | jonge groenten | zwarte knoflook €26
  • DORSET LAM | groene asperge | garam masala | polenta €25
  • RISOTTO | king boleet | hoeve-ei | Parmezaanse kaas €19
  • SURF & TURF | ossenhaas | ½ canner kreeft | gegratineerd | zilte groenten € 39
  • RIB EYE Dry aged | NL | 300 gram | Jacket potato | gepofte groenten | knoflook €35

Bij ieder gerecht serveren wij een passende wijn, per glas te bestellen.
Wij adviseren u graag!

DESSERTS

    KAAS €15
  • GEIT | Cathare | Frankrijk
  • WITSCHIMMEL | Coulommiers lait cru suzerain | Frankrijk
  • ROODFLORA | Livarot | Frankrijk
  • HARDE KAAS | Nagelkaas ‘van Wees’ | Nederland
  • BLAUWADER | Bleu d’Auvergne | Frankrijk
  • DESSERTS
  • PURE CHOCOLADE | ijs- koffie | hazelnoten | kahlua €10
  • MILLEFEUILLE | aardbeien | crème suisse | yoghurt €10
  • PECHE MELBA | panna cotta | perzik | framboos €10
  • Koffie of thee met friandises €7

KINDERGERECHTEN

  • Mini hamburger | frietjes €11,50
  • Visje van de dag | jonge groentjes €11,50