Lunch

BUSINESS LUNCH

  • 2-GANGEN LUNCHMENU | dagelijks wisselend €29,50

LUNCH KOUDE GERECHTEN

  • STEAK TARTAAR | hoeve-ei | truffel mayonaise | crostini €15
  • CAESAR SALAD | polder hoender | ansjovis | hoeve ei | Parmezaan €15
  • TONIJN | teriyaki | wakame | sesam €17
  • FREEKEH | rode biet | vijgen | geitenkaas €14
  • GEROOKTE BAWYKOV ZALM | bagel | hoeve-ei | mierikswortel | crème fraîche €16

FRUITS DE MER

  • OESTERS | citroen | sjalot | rode wijnazijn €4 p.s.
  • SALADE RICHE | langoustine | coquille | Serrano | gebakken eendenlever €27
  • BOUILLABAISE | fruits de mer | venkel | croutons €13
  • (Ook als hoofdgerecht te bestellen €23)

LUNCH WARME GERECHTEN

  • SOEP VAN DE DAG €8
  • DEN BURG(H)ER | Black Angus | brioche | bacon | rode ui | cheddar | pimentón €16
  • RUNDER PICANHA | USA Black Angus | knolgroenten | koffie €23
  • KALFSVLEESKROKET | 2 stuks | brood | Dijon mosterd €9
  • OMELETTE | OUDE KAAS “VAN WEES”| meergranen brood €12
  • RISOTTO | porcini | hoeve-ei | Parmezaan €19

APERITIEF & BITES

  • oesters | Hollands | sjalot | rode wijnazijn per stuk €4, per 1/2 dozijn €21
  • Hollandse plank | worst | piccalilly €9
  • kaasstengels | sweet chili | 8 stuks €9
  • bitterballen | rund | mosterd | 8 stuks €8
  • ganzenlever | gebakken | brioche | pickles €11
  • oude kaas | van Wees | Amsterdams zuur €7
  • Chef's plateau | bittergarnituur | dip | 16 stuks €15
  • flatbread | serrano | pimentón € 8
  • flatbread | Bawykov zalm | creme fraiche €9
  • notenmix | cajun | gerookt €6
  • kip | teriyaki | sesam €9

Diner

TASTING DEN BURGH

5-GANGEN | Een greep uit de menukaart in combinatie met dagelijks wisselende gerechtjes geïnspireerd op het dagverse aanbod van onze leveranciers | negenenveertig euro p.p.

Uitsluitend per tafel te bestellen.

GEZELSCHAP VANAF 10 PERSONEN

Wanneer u met een gezelschap komt dat groter is dan 9 personen dan serveren wij een keuzemenu. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit en het tempo waarborgen. Op de dag zelf kunt u een keuze maken uit twee gerechten.

3 of 4 gangen keuzemenu | €39,50 | €42,50

VOORGERECHTEN

  • HERTENPASTRAMI | waldorf | witlof | walnoot €16
  • OESTERS | citroen | sjalot | rode wijnazijn €4 p.s.
  • STEAK TARTAAR | hoeve-ei | truffel mayonaise | crostini €15
  • TONIJN | teriyaki | wakame | sesam €17
  • MAKREEL| PX sherry | granny smith | hazelnoot €16
  • FREEKEH | rode biet | vijgen | geitenkaas €14

SOEP

  • BOUILLABAISSE | fruits de mer | venkel | croutons €13
  • (Ook als hoofdgerecht te bestellen €23 )
  • SOEP VAN DE DAG €8

HOOFDGERECHTEN

  • CATCH of the day €26
  • HEILBOT | zwarte tagliatelle | Parmezaanse kaas | balsamico €25
  • RUNDER PICANHA | USA Black Angus | knolgroenten | koffie €27
  • KALFSWANG | aardappel | truffel | zuurkool | bospaddestoelen €24
  • RISOTTO | porcini | hoeve-ei | Parmezaan €19
  • ENTRECOTE NL |HOLSTEIN | GEGRILD | 300G | ajuin | oeraardappel | pruimenchutney € 34
  • HERTFILET | wildpeper | knolgroenten | notencrunch €32

Bij ieder gerecht serveren wij een passende wijn, per glas te bestellen.
Wij adviseren u graag!

DESSERTS

    KAAS €15
  • GEIT | Grute Grize | Friesland
  • KOEMELK | Zwaluwgekwetter |Achterhoek
  • ROODSCHIMMEL | Herve | Limburg
  • HARDE KAAS | Boeren Goudse Opleg 2 jaar | Zoeterwoude
  • BLAUW SCHIMMEL | Bleu de Wolvega| Friesland
  • DESSERTS
  • PURE CHOCOLADE | banaan | bruine rum | hazelnoten €10
  • CREME BRULEE | doyenne du comice | steranijs | amandelspijs €10
  • PARFAIT | yoghurt | kersen | witte chocolade €10

KINDERGERECHTEN

  • Mini hamburger | frietjes €11,50
  • Visje van de dag | jonge groentjes €11,50

Wij zijn gesloten vanaf 22 december t/m 2 januari. Vanaf 3 januari zijn wij weer geopend!