Voor een familiefeest, een intiem besloten diner, een receptie of een feest beschikt Restaurant Den Burgh over diverse stijlvolle besloten ruimtes. Ook is het gehele restaurant inclusief de besloten ruimtes exclusief te reserveren. Het voorhuis, met aangrenzend privé terras, leent zicht uitstekend voor een informele bijeenkomst. Daarnaast vormen de Kamer van Biesheuvel, De opkamer, De oude keuken alsook de 2 zolders een unieke plek voor een speciale gelegenheid. Het voorhuis beschikt over een privé terras. De besloten ruimtes op de verdieping beschikken over airco.
Ook als bijzondere trouwlocatie is de ambiance van Restaurant Den Burgh heel geschikt. Van klein en intiem tot aan groots en uitbundig, alles is mogelijk. Wij denken graag met u mee om tot een invulling te komen die het beste aansluit bij uw wensen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de locatie te bezichtigen en de mogelijkheden te bespreken. De uitstekende bereikbaarheid alsook de ruime gratis parkeergelegenheid op eigen terrein maken deze locatie extra aantrekkelijk voor uw gezelschap.

Besloten ruimtes

Het voorhuis

De oorspronkelijke indeling van het voorhuis van de boerderij is in takt gebleven na de renovatie. Het voorhuis bestaat uit de voormalige woonkamer “De kamer van Biesheuvel”, de opkamer, de oude keuken en de wijnkelder.

De kamer van Biesheuvel

Deze bevindt zich in de voormalige woonkamer van de boerderij. Authentiek details, zoals de bakstenen muren en de dikke balken aan het hoge plafond geven een bijzondere sfeer aan de ruimte. De ruimte heeft uitzicht op de fraai aangelegde tuin rondom de boerderij met de twee karakteristieke Kastanje bomen aan de voorkant. In de verte kijkt u uit op de Geniedijk met haar lange bomenrij. Het terras naast deze kamer is eveneens besloten.

De opkamer

Via de oude bedstee betreedt u de opkamer. U heeft uitzicht op de voortuin van de boerderij, waar tevens het privé terras behorende bij de opkamer is gelegen.

De oude keuken

De oude keuken verbindt de opkamer en de boardroom. Deze ruimte is ingericht met een ouderwets keukenblokje, dat dient als bar.

De wijnkelder

De wijnkelder grenst aan de oude keuken. Het is mogelijk om hier aan een wijnproeverij deel te nemen. Ook een besloten diner met maximaal 4 personen is een mogelijkheid.

De voorzolder

De voorzolder is een prachtige ruimte boven het voorhuis van de boerderij. Onder de schuine kap zijn alle spanten en gebinten mooi in het zicht, wat een speciale sfeer aan de ruimte geeft.

De achterzolder

De achterzolder is een prachtige ruimte boven de deel van de boerderij. Onder de schuine kap zijn alle spanten en sporen mooi in het zicht wat een speciale sfeer aan de ruimte geeft. De volledig glazen wand, grenzend aan de vide, geeft zicht op het restaurant en de keuken beneden.

De gehele zolder

De gehele zolder biedt gelegenheid aan ca. 120 personen voor een walking diner of een feest.